loader
  • img

Onze diensten

Mocht u nu een andere tak van beveiliging zoeken @-mail ons dan gerust en wij nemen dan contact met u op.

service_img

Hondenbeveiliging een speciale tak in de beveiliging de hondengeleiders van W de Vries Beveiliging zijn goed opgeleid en hebben de benodigde diploma’s en vergunningen.

service_img

Bouwplaatsen zijn populair bij criminelen omdat er tal van waardevolle spullen liggen.Jaarlijks worden daar miljoenen euro’s gestolen en veel vernielingen gedaan ook deze schaden kost geld.

service_img

Door de toenemende criminaliteit kunt u niet meer uw pand en eigendommen onbeheerd achterlaten. De objectbeveiligers surveilleren over het terrein zowel met een diensthond als zonder.

service_img

Wie een evenement organiseert wil graag alle verstoringen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. W de Vries Beveiliging levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement.

service_img

Het interventieteam is snel en doeltreffend wat betreft het aan pakken van problemen in en om uw object,evenementen en of winkel. Hierdoor is de rust snel en netjes terug.

service_img

Denkt u nu oké mooi maar wat ik zoek staat er niet bij geen probleem vul het Contactformulier in en wij nemen dan contact met u op zo dat we naar een goede oplossing zoeken voor u.